Wat is de prijs van een website?

 

prijs-van-een-websiteIdeka Webdesign biedt 2 mogelijkheden:

1: Voor een website van slechts een paar pagina's betaal je voor de eerste pagina 150 € (ongeveer 300 woorden max) en elke daaropvolgende pagina €80.

2: De prijs van een Website van minimum 5 pagina's: 300,00 € voor de eerste 5 pagina’s, elke daaropvolgende pagina kost 80€. Uw site zal alle functionaliteiten hebben die een basis website nodig heeft. Deze website van www.idekawebdesign.be is daar een mooi voorbeeld van en zo ziet u dat de prijs van een mooie en functionele website helemaal niet duur hoeft te zijn. Bij Ideka Webdesign hanteren we een zeer duidelijke en toegankelijke prijs voor het bouwen van een website.

 

De prijs wordt volledig door u bepaald. Met een website van 5 pagina's hebt u al een zeer professionele website maar als u verdere uitbreiding wenst is dat altijd mogelijk.

We zetten hier alvast enkele courante opties op een rijtje. Zo heeft u meteen een overzicht van de mogelijkheden en komt u voor de kostprijs van de website nooit voor verrassingen te staan.

Prijs van een website en extra modules

 

Facebook bedrijfspagina

 

prijs-van-een-websiteWanneer u een schitterende nieuwe website heeft laten ontwikkelen, mag ook een bedrijfspagina op Facebook niet ontbreken. Maar hoe begint u eraan en wie gaat die up-to-date houden?

Waarom besteedt u de aanmaak en de opvolging van uw Facebook pagina niet gewoon uit aan onze ervaren copywriter? Zo hoeft u enkel af en toe afbeeldingen en berichten te bezorgen en uw vaste tekstschrijver zorgt voor sprankelende Facebook posts en een pagina in beweging!

Met een beheerderstoegang voor de pagina volgen wij het hele Facebookgebeuren voor u op voor een vast bedrag per maand.     (OTK)

 

 

 

Prijs Extra pagina’s

 

prijs-van-een-websiteIn een standaard Website is het ontwerp en de copywriting voor 5 pagina’s voorzien.

Wenst u extra pagina’s toe te voegen? Geen enkel probleem!

Op basis van het gekozen ontwerp voor de inside pagina's voorzien wij extra tekstpagina’s én uiteraard de bijhorende meta-data om uw vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren!       €80/ extra pagina

 

 

WordPress updates, backups en optimalisatie is noodzakelijk voor de goede werking van uw website.

prijs-van-een-websiteNet als met elk platform heeft ook WordPress onderhoud nodig. WordPress wordt constant verder ontwikkeld en updates zijn noodzakelijk.Wij zorgen ervoor dat uw WordPress website up-to-date en veilig is. U kan hiervoor op ons beroep doen via het afsluiten van een WordPress onderhoudscontract. (optioneel)

De prijs voor het WordPress onderhoudscontract is € 45 per kwartaal. Dit houdt in: Volledig nazicht van de website, updates van WordPress Themes en plugins, het maken van een volledige backup van de website en de optimalisatie van de database. Dit garandeert dat uw website op volle capaciteit kan blijven draaien.    €45

Kostprijs Foto’s

 

prijs-van-een-websiteDe aankoop van afbeeldingen en fotomateriaal is niet inbegrepen in het standaardpakket bij Ideka webdesign. Beschikt u reeds over eigen afbeeldingen en foto’s in een goede resolutie of een bedrijfsfilmpje, dan implementeren we die uiteraard met plezier en zonder meerkost.

Heeft u geen eigen afbeeldingen in bezit, dan kan u er bijvoorbeeld voor opteren om stockfoto’s aan te kopen. Hiermee heeft u een ruime keuze uit afbeeldingen waarvoor u de gebruiksrechten aan voordelig tarief kan afkopen.  Prijs afhankelijk van het aantal foto's en gekozen verkoopsite.

Er zijn ook voldoende mogelijkheden om foto's te vinden online die vrij te gebruiken zijn en dus niets kosten. Wanneer je online afbeeldingen gaan gebruiken, wees er dan zeker van dat deze vrij voor gebruik zijn.

Wil je het echt professioneel en laat u toch liever unieke foto’s of video's maken? Laat het ons weten. Wij werken samen met professionele fotografen en cameraploegen.

 

 

Prijs Aanpassingen

 

prijs-van-een-website

Wanneer u zelf geen zin heeft om uw website te onderhouden en aan te passen kunnen wij dit natuurlijk voor u doen. Ons uurtarief is €40/uur excl btw. Teksten aanpassen, fotomateriaal toevoegen, plugins of widgets (zoals weerberichten, kalenders,...) installeren, wij kunnen dit allemaal voor u doen.

€40/uur