Webdesign

* Geweldig uitziende websites * Een verhoging van zakelijke klanten en omzet * Een verbetering van uw professioneel imago * Een site die efficiënt en snel werkt * Klanten vinden u gemakkelijk via zoekmachines *kortom, een professionele en betaalbare websites voor ieders budget!.

office-605503_1920
seo-592747_960_720

SEO vriendelijk

Content & afbeeldingen zijn belangrijk voor het afleveren van een productieve website. We gebruiken verschillende SEO technieken om je website te creëren die ook makkelijk te vinden is in de  search engines. Goede zoekwoorden worden geïntegreerd in de tekst.

HIER kan je de juist zoekwoorden voor je nieuwe website vinden.

Elke website heeft een geïntegreerde SEO plugin

Responsive website

Een responsive site:

Wat wil dat zeggen? Wij creëren gebruiksvriendelijke navigatie en mobiele lay-out. Uw website zal op verschillende apparaten het beste visuele effect hebben door het aanpassen van de juiste codes voor meerdere formaten (smartphones, tablets, desktops, etc.).

Test je website HIER

responsive-1702827_960_720
ipad-1276880_960_720

WordPress

Al onze websites worden gemaakt met de deze gebruiksvriendelijke open source WordPress ® software.
In één zin: WordPress is een CMS (content management system) om je website, blog of zelfs webshop mee te beheren zonder dat je HTML of PHP hoeft te kennen. Iedere website is opgebouwd uit zogeheten HTML-code. Dit systeem biedt je de mogelijkheid om je website te onderhouden en aan te passen zonder kennis van deze code nodig te hebben.

 

Social Media Integratie

We integreren uw sociale netwerk profielen zoals Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus, YouTube, LinkedIn …. in uw website.

We plaatsen LIKE buttons op uw pagina's zodat klanten onmiddellijk contact kunnen leggen met bijvoorbeeld uw Facebook pagina.

mobile-phone-1917737_960_720